• En opplevelse for livet
    En opplevelse for livet
  • kongsviktinden
    kongsviktinden En heftig topptur på kongsviktinden
  • kongsviktinden
    kongsviktinden Heftig topptur på kongsviktinden

Narvikfotograf

121120rune1

Narvikfotografen Rune Dahl oppnår nasjonal anerkjennelse for sine flotte frikjøringsbilder.

 Det norske frikjøringsmagasinet Fri Flyt presenterer hver høst ett knippe bilder av frikjørere i de flotteste områdene man kan forestille seg, tatt av de beste fotografene i verden. 

121120rune4

Det er i dette selskapet Rune Dahl fra Narvik nå er havnet i, med sitt bilde av Mørkholla og en ikke helt ukjent telemarkkjører fra Narvik (Pål Erik Pedersen, vant TDA Freeride på Andørja 2012).

Rune Dahl jobber i dag som daglig leder av Mediaguttan AS i Narvik, som produserer aviser og magasiner med Nord-Norge som marked, og han forteller til Lofoten.com at han i mange år har spesialisert seg på actionrelaterte bilder, spesielt skibilder fra Nord-Norge, og at han har solgt disse til magasiner og aviser i inn- og utland.

-Etterhvert har jeg nok muligens fått meg "et navn" i miljøet, og det er jo morsomt. Anerkjennelse kommer etter årevis med arbeid, og det er godt å vite at bildene mine blir satt pris på. Jeg bor og jobber midt i smørøyet for en skifotograf. Narvik er helt i verdenstoppen når det gjelder flott skikjøring og fantastiske kulisser. Til vinteren skal det bli mange turer både i Narvikområdet, Lofoten og ikke minst til Andørja. Muligens blir det også en tur til Alpene eller Japan.

Vi kan med andre ord regne med at det ikke er siste gang vi ser bildene til Rune Dahl i Fri Flyt eller andre magasiner.

Ta gjerne en kikk på hjemmesiden hans, og magasinet han lager; magasinnarvik.

 

 

Foto: Rune Dahl
Tekst: Fred Åge Hol

 

annonser

Language