• En opplevelse for livet
  En opplevelse for livet
 • kongsviktinden
  kongsviktinden En heftig topptur på kongsviktinden
 • kongsviktinden
  kongsviktinden Heftig topptur på kongsviktinden

Ofoten Ofoten

Ofoten ToppturOfotfjorden er over 80 km lang, og langs fjorden ligger de 5 kommunene som til sammen danner regionen Ofoten. Narvik er den desidert største kommunen, og Narvik er også kjent både nasjonalt og internasjonalt for sin ubeskjedne natur. Voldsomme fjell og flotte fjorder preger kommunen, men også de andre kommunene i Ofoten har mye spennende natur å by på. Tysfjorden som nesten deler Norge i to og Stetind, Norges nasjonalfjell er noen av eksemplene!

Det er ingen artikler i denne kategorien. Dersom underkategorier vises på denne siden kan de inneholde artikler.

Underkategorier

 • Narvik

  NarvikByr på absolutt alt, mange spektakulære fjell, fantastiske fjorder, store isbreer, ett av de mest spektakulære skianlegg i Norden, nærhet til svenske Riksgrensen, afterskimuligheter i byen osv. For skientusiaster ett absolutt must, for toppturentusiaster ett himmelrike.   
 • Tjeldsund

  trollfjellet tjeldsundSætertind og Kongsviktinden ligger i denne kommunen. 2 fjell som bør være på enhvers fjell-CV. Ligger lett tilgjengelig langs E-10, og passeres av alle som er på vei til Lofoten fra Evenes flyplass. Spektakulært og bratt er stikkordet! Men sjekk også ut Helligtinden på Tjeldøya!
   
 • Evenes

  RaankeipFlyplassen som mange mener burde hete Lofoten International Airport ligger i Evenes. Her lander de fleste som vil besøke regionen, enten du skal til Lofoten eller Tysfjord. Evenes ligger "Midt i opplevelsen", som er slagordet for kommunen.

   

   
 • Ballangen

  Frostisen BallangenHar noen flotte fjell, bl.a Frostisen. Ingen andre fjell i regionen byr på like mye fallhøyde som dette fjellet. Fjellet er 1724 meter høyt og du kan kjøre direkte fra toppen og helt ned i fjærsteinene. Selve Frostisen er en av Norges største isbreer.

   

   
annonser

Language